ເຕັກນິກການຜະລິດອາຫານປາອິນຊີ ດ້ວຍໝາກພ້າວແກ່


ປັນຫາຂອງຊາວກະສິກອນກ່ຽວກັບການລ້ຽງປາ ມັກຈະໃຊ້ຕົ້ນທຶນການຜະລິດສູງໂດຍສະເພາະຄ່າອາຫານ, ຂາດແຄນນ້ຳໃນຊ່ວງໜ້າແລ້ງ ເຮັດໃຫ້ຊາວກະສິກອນຫຼາຍໆທ່ານ ມີການຈັດລະບົບການລ້ຽງໂດຍມີການພັດທະນາເຕັກນິກການລ້ຽງ ໂດຍການຄິດຄົ້ນການເຮັດອາຫານປາໃຊ້ເອງເນັ້ນຄຸນນະພາບ ແລະ ລົດຊາດທີ່ຖືກກັບຜູ້ບໍລິໂພກດ້ວຍ ເຊັ່ນການເຮັດສູດເລັ່ງຊີ້ນປາໃຫ້ມີຄວາມຫວານມັນ  ດ້ວຍໝາກພ້າວແກ່.

ວັດສະດຸໃນການເຮັດອາຫານປາອິນຊີ.
– ເຂົ້າປຽນ 5 ກິໂລກຼາມ
– ຮຳອ່ອນ 5 ກິໂລກຼາມ
– EM ສູດຂະຫຍາຍ 3 ລິດ
– ປາປົ່ນ ຫຼື ຫອຍເຊີຣີຟັກລະອຽດ 3 ກິໂລກຼາມ
– ຮຳແກ່ 3 ກິໂລກຼາມ
– ໝາກພ້າວແກ່ຂູດ 1 ກິໂລກຼາມ
ຂັ້ນຕອນການເຮັດ
ນຳເຂົ້າປຽນໄປຕົ້ມໃຫ້ເປື່ອຍແລ້ວຍົກລົງປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນນຳຮຳອ່ອນມາປະສົມເຂົ້າກັນຕາມດ້ວຍຮຳແກ່ ແລະ ປາປົ່ນ ຫຼື ຫອຍເຊີຣີຟັກລະອຽດຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນແລ້ວຕື່ມ EM ຕາມລົງໄປດ້ວຍຂີ້ໝາກພ້າວຄົນໃຫ້ເຂົາກັນໃຫ້ໄດ້ຄວາມໜຽວພໍປັ້ນໄດ້. ຫຼັງ ຈາກນັ້ນປັ້ນເປັນກ້ອນຂະໜາດ 1 ກິໂລກຼາມ. ແລ້ວນຳໄປຕາກໃຫ້ພໍໝາດໆ ຈະໄດ້ອາຫານປາສຳເລັດຮູບພ້ອມຖີ້ມລົງໃນໜອງປາ.

ການນຳໄປໃຊ້.
ການໃຫ້ອາຫານປາຈະໃຫ້ວັນລະ 2 ກ້ອນຕໍ່ໜອງ. ປະມານ 8 ເດືອນສາມາດຈັບຂາຍໄດ້ໃນຂະໜາດ 2 ຫາ 3 ຕໍ່ ກິໂລກຼາມ. ຊີ້ນປາທີ່ລ້ຽງຈາກອາການສູດນີ້ຈະມີລົດຊາດຫວານ ແລະ ມັນແບບທຳມະຊາດເປັນທີ່ຊື່ນຊອບຂອງຕະຫຼາດ.

ແຫຼ່ງຂໍ້ມູນ: ທະນົງສັກ ໂພສີ ທີ່ຢູ່ ໝູ່ 4 ຕຳບົນກຣະນວນ ອຳເພີຊຳສູງ ຈັ່ງຫວັດຂອນແກ່ນ

ຂໍ້ມູນເພີມຕື່ມ:

ຂໍ້ມູນເຕັກນິກ:

ວີດີໂອ:

ຕິດຕໍ່:

ຮຽບຮຽງໂດຍ: ສຸລິວົງ ກອງມະນີວົງ, ສູນຂໍ້ມູນຂ່າວສານກະສິກຳ ແລະ ປ່າໄມ້, ສະຖາບັນຄົ້ນຄ້ວາກະສິກຳ, ປ່າໄມ້ ແລະ ພັດທະນາຊົນລະບົດ